Roll-Over carwash

 

DSC 6355De roll-over carwash beschikt over de nieuwste technologieën op het gebied van autowassen. De wasborstels, gemaakt van het nieuwe superzachte materiaal van geschuimd polyethyleen, zijn dan ook door de ADAC (de Duitse ANWB) getest als de allerbeste.
 

Bij het meest uitgebreide programma wordt uw auto behandeld met Shine Tecs Polish. De beschermende ShineTecs-coating is beter dan wax. ShineTecs beschermt de lak van uw auto tegen zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon. Het waterafstotende vermogen wordt vergroot en het voert water makkelijker weg van de laklaag van uw auto.

 

 

Met ShineTecs krijgt uw auto na elke wasbeurt een versterkende laag, een hoogglanzend oppervlak en het geeft een “makkelijk-schoon-te-maken” resultaat, alsof uw auto traditioneel met de hand in de was is gezet.

 

Als een auto vol zit met insecten en/of vogelpoep, kan deze het beste worden voorgeneveld. Ook uw velgen worden extra schoon indien u ze in nevelt. Het voornevel apparaat zit bij de ingang van de washal. Voor € 0,50 kunt u uw auto een minuut lang in nevelen. Doe dit kort voordat u uw auto de carwash in rijd.

 

Bij de ingang van de washal kunt u evt. uw auto voorreinigen met hoge druk. (koud water zonder toevoegingen).

 
Een tien wasbeurten kaart: 9 keer betalen en 1 keer gratis wassen.

 
Self-service wasboxen

 

DSC 6336De installaties zijn zeer luxe uitgevoerd met 3 spuitlansen voor hogedruk, actiefschuim en een was-borstel. De muntkast werkt op verschillende munten (€ 0,50, €1,00 en € 2,00). Voor een optimale reiniging van uw auto kunt u het beste het wasprogramma volgens de nummering op de installatie aanhouden.

 
Omgekeerde osmose installatie

 
De doe het zelf boxen zijn uitgerust met een osmose installatie. In “normaal” water zit kalk, mineralen en metalen. Deze deeltjes kunnen bij het opdrogen vlekken veroorzaken, in osmose water zijn al deze deeltjes uit het water gehaald. Na het wassen in de boxen kunt u de auto naspoelen met osmose water.
 

Stofzuiger

 

De stofzuiger werkt door het inwerpen van een 50 eurocent muntstuk. U heeft dan voldoende tijd om uw auto van binnen geheel schoon te maken. Bij de stofzuiger vindt u een mattenklopper.