DSC 6626Wat zijn de voordelen van wegen bij ons station:

-          Dag en nacht geopend
-          Centraal gelegen aan de Rondweg in Dalfsen
-          Goed bereikbaar vanaf de N340 (de weg van Zwolle naar Ommen)
-          24 uur per dag geopend 7 dagen per week!
-          Meerdere weegopties
-          Contant betalen of via maandelijkse factuur
-          Digitale weegbon via e-mail


Ook voor het wegen van uw camper kunt u bij ons terecht.

 

Wat zijn de mogelijkheden:

In- en uitwegen
U koopt een code in de shop of u een ontvangt een vaste code wanneer u op rekening weegt. Na het ingeven van de code kunt u het kenteken ingeven. U ontvangt een bon met kenteken en leeggewicht.
Bij de tweede weging toetst u weer de code in en u ontvangt twee bonnen met daarop weer het kenteken en het netto gewicht.

Ingeven van tarra
U koopt een code in de shop of ontvangt een vaste code wanneer u op rekening weegt. U voert de code in op de terminal. Daarna kunt u het kenteken en het leeggewicht ingeven. U ontvangt een bon met het gewicht.

Keuze per weging
U kunt hiervoor een code aanvragen. Per keer dat u komt wegen kunt u aangeven hoe u wilt wegen, bijvoorbeeld in- en uitwegen of met ingave van tarra.

Digitale weegbon door middel van e-mail
Na elke weging rolt er een bon uit de terminal die de chauffeur mee kan nemen. Wanneer u op rekening weegt kunt u er ook voor kiezen om de weeggegevens rechtstreeks te laten versturen naar elk gewenst e-mail adres (wij kunnen meerdere e-mailadressen in ons systeem opnemen). U heeft direct het resultaat van de weging en hoeft niet te wachten op de bon van de chauffeur. Een extra voordeel is dat wij deze bon dus ook automatisch naar uw opdrachtgever kunnen mailen, dit bespaart uw chauffeur een extra rit om de weegbon weg te brengen.

Een digitale weegbon is alleen mogelijk bij wegen via een code als u op rekening weegt.


U kunt hier het formulier downloaden voor het aanvragen van een weegcode.
 

Hoe gaan wij te werk:

·  De werking is eenvoudig.

·      U koopt bij ons in de shop een eenmalige code 

·      U download of vraagt bij ons een aanvraagformulier voor een weegcode aan:
       U levert het formulier in bij de balie of mailt deze - Wij maken , binnen 1 werkdag, een code voor u aan - U heeft de mogelijkheid om per bedrijf meerdere code’s aan te vragen. Bijvoorbeeld 1 code per auto/chauffeur.

Uit het apparaat in de technische ruimte komen na invoering van de code uw weegbonnen, wij kunnen daarnaast zorgen voor een email  naar uw bedrijf na iedere weging. Indien u dit wenst geeft u bij aanvraag uw e-mailadres op.

Wij factureren 1x per maand en incasseren deze factuur van een door u opgegeven bankrekening. Iedere weging wordt gefactureerd.  In- en uitwegen zijn 2 wegingen.